| Főloldal | Információk | Jelentkezem |

Ha feltaláltál az oldalra és írsz/írtál fanfictiont okvetlen jelentkezz - az a cél, hogy összegyűjtsük a fanficeket!

Köszöntünk

mindenkit a Fanfic - Webgyűjtemény című oldalon, ami azért jött létre, hogy összegyűjtse a fanficeket. Reméljük sikerül sokatokat megismertetni a többi bloggerrel - ehhez viszont az kell, hogy jelentkezzetek.

A jelentkezésről információkat a Jelentkezem menüpontban találtok. Az Információk menüpontba a társoldallal és a blog létrejöttével ismerkedhettek meg!

Kérlek, ha kitettük a blogajánlótokat, akkor a bannerünkkel hirdessetek, mert így másokhoz is eljuthat az oldal.

Ezen kívül keresünk még lelkes admintársakat, akik segítenek a blog rendben tartásával és hirdetik az oldalt.

2012. augusztus 18., szombat

Equinox ~ Napéjegyenlőség



A szerző/szerzők neve: Deana
A weboldalra mutató link: http://napejegyenloseg.blogspot.com
A történet tartalma/ismertetője: Bella végül megadja magának a boldogság lehetőségét Jacob Black oldalát, bár Volterrában megmentette Edward életét. Évekkel később megszületik Bella unokája, Sarah Black, aki nemcsak ugyanolyan szép, mint hajdan nagymamája, de makacsságát is örökölte. Amikor meghalnak Sarah szülei, egyetlen még élő rokonához kerül: nagybátyja, Ephraim Black veszi magához a néhai Swan házba. A lány La Pushból Forksba költözik és megpróbál felejteni. Csakhogy a visszaköltöző Cullenek újra a képbe kerülnek... akárcsak a bosszúszomjas Viktória és a törvényt betartatni kívánó Volturi. Hogy mi lesz e történet vége és Sarah vajon ép bőrrel megússza-e a dolgot? Ez még a jövő zenéje...
Megjegyzés: 13 fejezet van belőle fent.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése