| Főloldal | Információk | Jelentkezem |

Ha feltaláltál az oldalra és írsz/írtál fanfictiont okvetlen jelentkezz - az a cél, hogy összegyűjtsük a fanficeket!

Köszöntünk

mindenkit a Fanfic - Webgyűjtemény című oldalon, ami azért jött létre, hogy összegyűjtse a fanficeket. Reméljük sikerül sokatokat megismertetni a többi bloggerrel - ehhez viszont az kell, hogy jelentkezzetek.

A jelentkezésről információkat a Jelentkezem menüpontban találtok. Az Információk menüpontba a társoldallal és a blog létrejöttével ismerkedhettek meg!

Kérlek, ha kitettük a blogajánlótokat, akkor a bannerünkkel hirdessetek, mert így másokhoz is eljuthat az oldal.

Ezen kívül keresünk még lelkes admintársakat, akik segítenek a blog rendben tartásával és hirdetik az oldalt.

2012. augusztus 18., szombat

Elfújta a tornádóA szerző/szerzők neve: Deana
A weboldalra mutató link: http://deanaalkotasai.blogspot.hu/search/label/elfujtaatornado
A történet tartalma/ismertetője: 2010-ben járunk, azonban mégsem a Földön vagyunk. Egy rejtélyes helyen vagyunk, Oz világában. Történetünk főhősnője ARIEL a 19 éves egyetemista, aki egy tornádóval érkezik meg Oz Földjére. Barangolása során Menekültté válik, üldözik, majd elfogják. Egy rejtélyes férfi, DIESEL menti meg a bűnöző bandától, de valójában a férfi is e világ alvilágához tartozik, a legjobb szerelő a környéken. Durva, erőszakos és időnként bunkó stílusa ellenére valamit meg tud mozgatni belsőjében a lány, így magának követeli és fogva tartja a lakásán. Kettejük kalandos egymásra találásának története ez.
Megjegyzés: 5 fejezet van belőle fent. A történet tartalmazni fog +18-as írásokat is, a szexualitás, durva szavak is megtalálhatóak benne esetenként! Ezért a történet olvasását kizárólag nagykorúaknak ajánlom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése