| Főloldal | Információk | Jelentkezem |

Ha feltaláltál az oldalra és írsz/írtál fanfictiont okvetlen jelentkezz - az a cél, hogy összegyűjtsük a fanficeket!

Köszöntünk

mindenkit a Fanfic - Webgyűjtemény című oldalon, ami azért jött létre, hogy összegyűjtse a fanficeket. Reméljük sikerül sokatokat megismertetni a többi bloggerrel - ehhez viszont az kell, hogy jelentkezzetek.

A jelentkezésről információkat a Jelentkezem menüpontban találtok. Az Információk menüpontba a társoldallal és a blog létrejöttével ismerkedhettek meg!

Kérlek, ha kitettük a blogajánlótokat, akkor a bannerünkkel hirdessetek, mert így másokhoz is eljuthat az oldal.

Ezen kívül keresünk még lelkes admintársakat, akik segítenek a blog rendben tartásával és hirdetik az oldalt.

2012. augusztus 16., csütörtök

Harc a végzet ellen/Harc egy új végzetért


A történet címe: 1. kötet: Harc a végzet ellen
                          2. kötet: Harc egy új végzetért
Szerző neve: P. Sawyer
Link: www.jamiescottlife.blogspot.com
Tartalom:

Harc a végzet ellen
A Scott család élete enyhén szólva sem fenékig tejfel. Életük nagy részét a napfényes Kaliforniában, Los Angelesben töltötték. Azonban egy hirtelen ám roppan fontos döntést meghozva Forks városába költöztek. A városba, amit mi már olyannyira ismerünk, a városba mely annyi rejtélyt és csodát ölel fel, amiről sem Jamie Scott sem két bátya nem számított. Barátságot köt az egytől egyig különleges tagokból álló Cullen családdal s persze a La Push-i alakváltók sem maradnak ki a történetből. Amit azonban egyikőjük sem tud, az az, hogy az új lány és családja életeket megváltoztató titkot rejteget házuk falain belül! Ha kíváncsi vagy mi az tarts velem, majd én elmesélem neked Jamie Scott történetét!
Barátság, ellenségeskedés, szerelem, bevésődés és még megannyi izgalom vár rád!
Felkészültél?
Akkor kezdjük!

Harc egy új végzetért
Gondoltál már arra milyen érzés lehet az, amikor hosszú öntudatlanság után felébredsz és fogalmad sincs arról ki is vagy valójában? Hogy hol is vagy valójában? Amira Matthews-nak volt alkalma megismerni ezt az érzést. Ő tudja milyen az, amikor minden eddig átélt esemény, érzelem, gondolat csak úgy eltűnik a fejedből és nem marad más csak az üresség.
Nincs senkid, nincs semmid csak te vagy önmagadnak bárki is voltál, vagy illetve leszel.
Minden új, minden más és mégis ismerős.
A múltadra vágysz, emlékekre, elfeledett ismerősökre… s mikor mindezt megkapod, azt kívánod bárcsak örökre tudatlan maradhattál volna, mert a múltban nincs semmi jó, semmi olyan, ami érdemes arra, hogy emlékét őrizd.
Majd jön az érzés, amitől rájössz nem az az ember vagy, akinek hitted magad, annál sokkal, de sokkal rosszabb!
Megjegyzés:
Már két és fél éve írok, ez a második fanfictionöm. Imádom az olvasóimat és szerencsére a legtöbben már a kezdetek óta kitartanak mellettem. Ennek ellenére szeretném, ha még több ember tudomást szerezne erről a történetről és őket is bevonhatnám az én kis világomba. Mindamellett, hogy ez egy misztikus történet, szeretek belecsempészni, igaz és valós dolgokat is. Olyan dolgokat amik a valóságban is megtörténhetnek velünk. 
P. Sawyer

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése