| Főloldal | Információk | Jelentkezem |

Ha feltaláltál az oldalra és írsz/írtál fanfictiont okvetlen jelentkezz - az a cél, hogy összegyűjtsük a fanficeket!

Köszöntünk

mindenkit a Fanfic - Webgyűjtemény című oldalon, ami azért jött létre, hogy összegyűjtse a fanficeket. Reméljük sikerül sokatokat megismertetni a többi bloggerrel - ehhez viszont az kell, hogy jelentkezzetek.

A jelentkezésről információkat a Jelentkezem menüpontban találtok. Az Információk menüpontba a társoldallal és a blog létrejöttével ismerkedhettek meg!

Kérlek, ha kitettük a blogajánlótokat, akkor a bannerünkkel hirdessetek, mert így másokhoz is eljuthat az oldal.

Ezen kívül keresünk még lelkes admintársakat, akik segítenek a blog rendben tartásával és hirdetik az oldalt.

2012. szeptember 3., hétfő

Elhagyva


A szerző neve: Carly

Az oldal linkje: http://carlisleandesme-carly.blogspot.hu/


A történet ismertetője: "Azokat a kötelékeket, amik összekötnek minket, néha lehetetlen megmagyarázni. Összekapcsolnak minket még azután is, hogy úgy tűnnek, ezek a kötelékek megtörtek. Néhány kötelék ellenáll a távolságnak, időnek és logikának. Mert néhány kötelék egyszerűen elrendeltetett." Ez az idézet talán mindennél jobban bemutatja, mennyire szorosan is kötődnek egymáshoz ennek a történetnek a szereplői. Esme Anne Platt, a Washington állambeli Forksban élő tanárnő élete azonnal megváltozik, mikor egyik reggel sietősen indul el munkája felé. Ekkor találkozik Dr. Carlisle Cullennel, és pillanatok alatt olyan kapcsolat szövődik köztük, ami nem mondható mindennapi szerelemnek. Mindez nem tűnik puszta fellángolásnak... nem is az. De vajon milyen hatalommal bír a vér?

Megjegyzés: Remélem, ez a történet is elnyeri majd mindenki tetszését. Kellemes olvasást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése