| Főloldal | Információk | Jelentkezem |

Ha feltaláltál az oldalra és írsz/írtál fanfictiont okvetlen jelentkezz - az a cél, hogy összegyűjtsük a fanficeket!

Köszöntünk

mindenkit a Fanfic - Webgyűjtemény című oldalon, ami azért jött létre, hogy összegyűjtse a fanficeket. Reméljük sikerül sokatokat megismertetni a többi bloggerrel - ehhez viszont az kell, hogy jelentkezzetek.

A jelentkezésről információkat a Jelentkezem menüpontban találtok. Az Információk menüpontba a társoldallal és a blog létrejöttével ismerkedhettek meg!

Kérlek, ha kitettük a blogajánlótokat, akkor a bannerünkkel hirdessetek, mert így másokhoz is eljuthat az oldal.

Ezen kívül keresünk még lelkes admintársakat, akik segítenek a blog rendben tartásával és hirdetik az oldalt.

2012. augusztus 31., péntek

Cullen's Anatomy



A szerző neve: Carly

A weboldalra mutató link: http://carlisleandesme-carly.blogspot.hu/

A történet tartalma / ismertetője:
Dr. Esme Anne Platt a frissen végzett fiatal orvos elkezdi első munkanapját a Seattle Grace-ben, a város legelismertebb kórházában. Természetesen, mint minden fiatal lányt, őt is megijeszti a hatalmas ismeretlen, amibe hirtelen belekerül, és akármennyire is igyekszik beilleszkedni, nem igazán találja a helyét az első pillanatokban. Éppen a lift előtt áll, mikor megpillantja valaki más árnyékát a sajátja mellett. Nem más áll ott, mint a kórház sebész főorvosa, Dr. Carlisle Cullen, aki örömmel segít eligazodni a fiatal rezidenslánynak. És ekkor történik meg az a bizonyos pillantás...De vajon mit bír ki a szerelem? Talán még a halált is képes elhárítani?

Megjegyzés: Ezen a történeten kívül még három másik befejezett történet található a blogon, és  hét darab novella. Van, amelyik  a múltban játszódik, és van, amelyik a mai idősíkon mutatja be Carlisle és Esme szerelmének a történetét. Ezen kívül más Twilight karakterek is felbukkannak fanfiction-ökben, és más ismertebb történetek (Grey's Anatomy) szereplői is megjelennek a saját karaktereim mellett. Remélem, mindenki örömét leli majd az olvasásban!

1 megjegyzés:

  1. Üdv! Amennyiben van még valaki, akit érdekel ennek a történetnek a folytatása, az ezen az új blogon megtalálhatja a folytatást :)

    https://cullensanatomy-carly.blogspot.com

    VálaszTörlés