| Főloldal | Információk | Jelentkezem |

Ha feltaláltál az oldalra és írsz/írtál fanfictiont okvetlen jelentkezz - az a cél, hogy összegyűjtsük a fanficeket!

Köszöntünk

mindenkit a Fanfic - Webgyűjtemény című oldalon, ami azért jött létre, hogy összegyűjtse a fanficeket. Reméljük sikerül sokatokat megismertetni a többi bloggerrel - ehhez viszont az kell, hogy jelentkezzetek.

A jelentkezésről információkat a Jelentkezem menüpontban találtok. Az Információk menüpontba a társoldallal és a blog létrejöttével ismerkedhettek meg!

Kérlek, ha kitettük a blogajánlótokat, akkor a bannerünkkel hirdessetek, mert így másokhoz is eljuthat az oldal.

Ezen kívül keresünk még lelkes admintársakat, akik segítenek a blog rendben tartásával és hirdetik az oldalt.

2012. augusztus 29., szerda

Winnie blogja: Királyi szerelem


A szerző/szerzők neve: Winnie
A weboldalra mutató link: http://wincsee.blogspot.com
Megjegyzés: Több fanfiction-öm is megtalálható a blogon, folytatásos történetek és novellák. Hét befejezett fanfiction, tíz novella, valamint két jelenleg is futó folytatásos történet közül választhat az olvasó. :)
A még futó történetek címe: Királyi szerelem

A Királyi szerelem ismertetője:
Carlisle herceg huszonharmadik születésnapján az édesapja, vagyis a király úgy határoz, hogy a fiának ideje megnősülni. A hercegnek négy lehetséges jelölt közül kell kiválasztania a jövendőbeli feleségét úgy, hogy soha nem találkozott vele és soha nem is ismerte. 
A trónörökös választása Esmée hercegnőre esik, akit hamarosan elhoznak az otthonából, Franciaországból, ők pedig össze is házasodnak. 
A kapcsolatuk kezdete nem egyszerű... Az elején a hercegnő szinte retteg Carlisle hercegtől, így csak lassan kezdenek el közeledni egymáshoz, míg végül menthetetlenül egymásba szeretnek. Ezt a tündérmesébe illő kapcsolatot azonban beárnyékolják a királyságban történő sötét dolgok... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése