| Főloldal | Információk | Jelentkezem |

Ha feltaláltál az oldalra és írsz/írtál fanfictiont okvetlen jelentkezz - az a cél, hogy összegyűjtsük a fanficeket!

Köszöntünk

mindenkit a Fanfic - Webgyűjtemény című oldalon, ami azért jött létre, hogy összegyűjtse a fanficeket. Reméljük sikerül sokatokat megismertetni a többi bloggerrel - ehhez viszont az kell, hogy jelentkezzetek.

A jelentkezésről információkat a Jelentkezem menüpontban találtok. Az Információk menüpontba a társoldallal és a blog létrejöttével ismerkedhettek meg!

Kérlek, ha kitettük a blogajánlótokat, akkor a bannerünkkel hirdessetek, mert így másokhoz is eljuthat az oldal.

Ezen kívül keresünk még lelkes admintársakat, akik segítenek a blog rendben tartásával és hirdetik az oldalt.

2012. augusztus 30., csütörtök

Brigi Smallville-es történeteA szerző/szerzők neve: Brigi
A weboldalra mutató link: Árnyjáték
A történet tartalma/ismertetője: A történet főszereplője a Smallvilleből ismert Clark Kent, Kara Kent, Lois Lane, Lana Lang, és Chloe Sullivan. Azonban a történet középpontjában egy lány, Brigitta Devonne áll. Az alaptörténet szerint Brigi a városba érkezése után, egyre jobban izgatják a városban zajló furcsa jelenségek. Utána járva a dolgoknak egyre több furcsaság zajlik körülötte, egy titokzatos nő bukkan fel, akit senki nem lát. Brigi maga is kezd beleőrülni abban, hogy lehet csak ő találja ki a szörnyű bűneseteket. Csak egy valaki hisz neki, Clark; akivel egyre jobban összeláncolják őket a titkok. Clark maga is sötét titkot őrizve eltávolodik a lánytól, hogy megóvja a veszélyektől. Brigi és Clark viszonya hamarosan szerelemmé alakul, ekkor betoppan az életükbe a nagyszájú Lois felforgatva az életüket. Lana veszélybe kerül, csak egy valakinek a segítségét kérheti - a hősét, aki már egyszer megmentette az életét.
Megjegyzés: Bár a történet szereplőit a Smallvilleből kölcsönöztem, a történet egyáltalán nem egyezik meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése