| Főloldal | Információk | Jelentkezem |

Ha feltaláltál az oldalra és írsz/írtál fanfictiont okvetlen jelentkezz - az a cél, hogy összegyűjtsük a fanficeket!

Köszöntünk

mindenkit a Fanfic - Webgyűjtemény című oldalon, ami azért jött létre, hogy összegyűjtse a fanficeket. Reméljük sikerül sokatokat megismertetni a többi bloggerrel - ehhez viszont az kell, hogy jelentkezzetek.

A jelentkezésről információkat a Jelentkezem menüpontban találtok. Az Információk menüpontba a társoldallal és a blog létrejöttével ismerkedhettek meg!

Kérlek, ha kitettük a blogajánlótokat, akkor a bannerünkkel hirdessetek, mert így másokhoz is eljuthat az oldal.

Ezen kívül keresünk még lelkes admintársakat, akik segítenek a blog rendben tartásával és hirdetik az oldalt.

2013. szeptember 19., csütörtök

Kísért a múlt

Kísért a múlt


A szerző/szerzők neve: Deana
A weboldalra mutató link: http://deanaalkotasai.blogspot.hu/search/label/kisertamult
A történet tartalma/ismertetője: Mi történik akkor ha mindaz, amit fikciónak hittünk, valósággá válik? Mi történik, ha mi magunk sem vagyunk képesek elhinni ábrándjaink a múlt visszatükröződései? Erzsébet megszállott fanatikusa kedvenc sorozatának a "Ki vagy Doki?"-nak, így gondolkodás nélkül vág bele egy minden képzeletet felülmúló kalandba; amikor olyan információkra bukkan, melyek szerint a Doktor nem csak hogy létezik, de egyenesen a Földön bújkál a Dalek faj elől. Az már csak hab a tortán, hogy kiderül nem ő az egyetlen időlord, aki emberré válva tengeti napjait köztünk. Vajon Erzsébet sikerrel jár? Képes lesz visszahozni a Doktort, mielőtt túl késő lenne? Vagy a Föld ezúttal nem fog megmenekülni?
Megjegyzés: 2 fejezet és a prológus van belőle fent. A történet tartalmazni fog +18-as írásokat is, a szexualitás, durva szavak is megtalálhatóak benne esetenként! Ezért a történet olvasását kizárólag nagykorúaknak ajánlom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése