| Főloldal | Információk | Jelentkezem |

Ha feltaláltál az oldalra és írsz/írtál fanfictiont okvetlen jelentkezz - az a cél, hogy összegyűjtsük a fanficeket!

Köszöntünk

mindenkit a Fanfic - Webgyűjtemény című oldalon, ami azért jött létre, hogy összegyűjtse a fanficeket. Reméljük sikerül sokatokat megismertetni a többi bloggerrel - ehhez viszont az kell, hogy jelentkezzetek.

A jelentkezésről információkat a Jelentkezem menüpontban találtok. Az Információk menüpontba a társoldallal és a blog létrejöttével ismerkedhettek meg!

Kérlek, ha kitettük a blogajánlótokat, akkor a bannerünkkel hirdessetek, mert így másokhoz is eljuthat az oldal.

Ezen kívül keresünk még lelkes admintársakat, akik segítenek a blog rendben tartásával és hirdetik az oldalt.

2012. augusztus 29., szerda

Winnie blogja: A szépség és a... szörnyeteg?


A szerző/szerzők neve: Winnie
A weboldalra mutató link: http://wincsee.blogspot.com
Megjegyzés: Több fanfiction-öm is megtalálható a blogon, folytatásos történetek és novellák. Hét befejezett fanfiction, tíz novella, valamint két jelenleg is futó folytatásos történet közül választhat az olvasó. :)
A még futó történetek címe: A szépség és a... szörnyeteg?

A szépség és a... szörnyeteg? ismertetője:
Esme Platt első könyvéből gyorsan bestseller lett, ami után természetes volt, hogy filmet készítenek a művéből. Az induláshoz azonban szükség van támogatókra, akik anyagilag járulnának hozzá az induló projekhez. Ezért keresi fel Esme Carlisle Cullent, a híres üzletembert, akiről mindenki tudja, mennyire szeret filmekbe fektetni. A találkozás mindennek mondható, csak éppen szerencsésnek nem, legalábbis Esme meglátása szerint, ezért nagyon meglepi, amikor Mr. Cullen vacsorára hívja őt és megpróbálja kifejezni, mennyire elbűvölte őt a fiatal írónő.
A kapcsolatuk azonban egyáltalán nem lesz egyszerű, sőt még azelőtt megszakad, hogy igazán kibontakozhatott volna, leginkább Carlisle kibírhatatlan természete miatt. Hogy van-e jövőjük együtt, az kiderül a történetből. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése